Debatten på Profil

På debatsiden bringer vi aktuelle debatindlæg, interviews og omtaler af begivenheder, beslutninger og udtalelser der giver anledning til debat.

Ikke alt på denne side er nødvendigvis i overensstemmelser med Profils holdninger. Vi forbeholder os ret til at redigere i det indsendte.

Hvis du har kommentarer, ideer eller et indlæg til debatsiden så send en mail til info(at)profil-haderslev.dk.

Ordet LGBT forekommer i mange debatindlæg, betegnelsen står for: Lesbian, Gay, Bisexual and Transgender/Transsexual people.

Debatsiden

lørdag 03. december 2016 Tør du tage en hiv-test? Tør du lade være?

Out & About december 2016 af Thomas R. Kristensen 

I Danmark er homo- og biseksuelle mænd den gruppe, som hvor flest er smittet med hiv: På landsplan har fem procent af os hiv, og i København er andelen større, vurderer Statens Serum Institut.

Heldigvis er den

Kategori: Debatsiden


fredag 02. december 2016 DBU vil bekæmpe homofobi blandt fans og spillere

Gaybow Today 29.11.2016

FCK spilleren Mathias ’Zanka’ Jørgensen langede i et interview i sidste uge ud efter fodboldfans og spillere der benytter homofobiske udtryk i slagsange og udtryk. Det skabte debat på kryds og tværs og i dag tirsdag, har Dansk Bold Union DBU meldt ud, at de

Kategori: Debatsiden


onsdag 30. november 2016 Flertal vil undersøge om lovforslag diskriminerer

Lgbt.dk 28.11.2016 af Anders Bernhoft

LGBT Danmark har den sidste tid arbejdet for at få stoppet vedtagelsen af den nye vævslov, som vil gøre det ulovligt for sædbanker at sælge sæd til lesbiske og enlige. Det vil bl.a. gå ud over sydeuropæiske kvinder, som køber sæd direkte fra s

Kategori: Debatsiden


torsdag 10. november 2016 Trump og Pence er en trussel mod LGBT-rettigheder

Lgbt.dk 10.11.2016 af Martin Iversen Christensen

Det amerikanske LGBT-miljø går en svær tid i møde. Med valget af Donald Trump til præsident og dermed også hans medsammensvorne Mike Pence til vicepræsident får USA nu et ultra-religiøst og konservativt makkerpar i det Hvide Hus.

Kategori: Debatsiden


Viser resultater 1 til 4 af 978

1

2

3

4

5

6

7

Næste >