Det er sket i Profil. i 2006

På denne side omtales de arrangementer vi har afholdt i 2006.

 

 

Filmaften d. 27 januar 2006

Fredag d. 27. januar 2006 var vi igen hos Walter. Da var der helaftensfilm på programmet. Vi så filmatiseringen af Christian Kampmann´s bøger om ”Familien Gregersen”. Selv om filmen handler om overklassens genvordigheder og seksuelle udskejelser, er det en herlig film om frisind (og magtbegær) i en tid, hvor det ikke var øverst på dagsordenen.

 

I pausen serverede Walter bl.a. sin berømte hjemmelavede tærte.

Generalforsamlingen d. 24. marts 2006.

Omtalen bygger på Walters referat.

 

Kaj Erik blev valgt til ordstyrer, Walter til referent og Sten og Bjarne til stemmetællere.

 

I sin beretning fortalte kontaktpersonen, Herbert, om aktiviteterne det sidste års tid, der har været afholdt klubaftner i Profil ca. hver anden måned (se under Året der gik). På generalforsamlingen for et år siden blev Profil omdannet til en kaffeklub. Vi opsagde vores Postboks pr. 3. februar 2006, da Post Danmark krævede et årligt gebyr på 750 kr., og det kan en lille forening som Profil ikke bære. Her i 2006 er det endelig lykkedes at få Profils hjemmeside på plads, den er dog ikke helt færdig endnu.

 

Walter har deltaget i Stop AIDS møder i Århus, det fortalte han om. Desuden har han deltaget i SABLISA møderne. På et møde den 20. januar blev det besluttet at aflyse både pinsefest og julefrokost i 2006, da de få mennesker der trækker læsset, ikke ville være med til at arrangere dem mere. Profil indstiller at SABLISA fortsætter som organisation, men at festerne stilles på

stand-by indtil videre.

 

Kassereren, Walter, gennemgik regnskabet. Det er revideret og fundet i orden. Regnskabet blev godkendt.

 

Kaj Erik havde fremsendt et forslag om, at Profil lavede en pressemeddelelse om Profil genstart, samt om vores nye adresse/mailadresser og vores hjemmeside. Han udarbejder og udsender pressemeddelelsen (se på siden Fra pressen).

 

Herbert blev valgt til kontaktperson, Walter til kasserer og Kaj Erik til revisor.

Walter fortsætter med Stop AIDS samarbejdet, som webmaster (efterfølgende har Kaj Erik overtaget jobbet), og med at sende ud til medlemmerne.

Herbert og Walter deltager i SABLISA møderne.

 

Kontingentet blev uændret 50 kr. årligt.

 

Herbert inviterer til Påske Brunch på 2. påskedag, d. 17. april kl. 11.00.

Næste klubaften med spisning og kaffe er hos Sten og Bjarne fredag d. 19. maj kl. 19.00. Vi holder grillaften hos Herbert fredag d. 21. juli kl. 19.00.

 

Inden generalforsamlingen var der kylling på menuen bagefter fik vi kaffe/the og kager. Da værten havde noget whisky til rest fra nytårsaften,

blev der også serveret Irish cofeé.

 

 

Påske Brunch 2006

2. påskedag havde Herbert inviteret til Brunch. Det var en oplevelse, med alt fra en symfoni af forskellige oste til lune retter. Bordet var fornemt dækket i påskens tegn. Bagefter slappede vi af, med et par af hans spændende øl til klassisk baggrundsmusik, så symfonien varede til sidst på eftermiddagen. Vi der var mødt op havde en hyggelig dag, og siger Herbert tak for dette initiativ, til en ny måde at mødes på i Profils regi.

 

 

Hyggeaften maj 2006.

Fredag d. 19. maj holdt vi klubaften hos Sten og Bjarne. De serverede en pragtfuld middag bestående af en mørbrad gryderet og som noget ekstra delikat var jordbærerne til isdesserten dyppet i chokolade. Vi snakkede om hvordan vores hjemmeside blev mere kendt, og alle påtog sig opgaver i

den gode sags tjeneste. Til kaffen var der alt hvad ganen kan begære af drinks, så da aftenen var nået ind i et nyt døgn havde vi tilbragt nogle hyggelige timer. Værtsparret skal have stor ros for denne vellykkede aften.

 

 

Grillaften juli 2006.

Den 21. juli var vi igen til grillaften hos Herbert, men i anledning af at det var hans fødselsdag, var han i år den glade giver. Han diskede op med forskellige slag kød, pølser og salater og øl for enhver smag, både danske og udenlandske.

Vi sad ude til midnat denne dejlige sommeraften. Indenfor kom kaffen på bordet samt øl og vand, så der var valgfrihed alt efter smag og behag.

Vi fortsatte til nogle timer efter at Herbert ikke havde fødselsdag længere, og vi fik diskuteret Profil og den øvrige verdenssituation i en hyggelig og afslappet atmosfære.

Vi takker Herbert for denne pragtfulde fødselsdags grillaften.

 

Filmaften september 2006.

Fredag d. 15. september var vi til filmaften hos Walter.

Men først serverede han bøf med bløde løg og porresauce, dertil rødvin eller øl, alt efter smag og behag, det smagte himmelsk.

Bagefter så vi filmen ”Brokeback Mountain”, og vi måtte konstatere at de mange anmelderroser viste sig at holde stik. Det er en smuk, barsk og gribende film, der på ingen måder kammer over i den sædvanlige hollywoodske overfladiskhed. Vi var sgu dybt berørte, da filmen var færdig.

Aftenen sluttede med kaffebord, med Walters berømte tærte.

En rigtig hyggelig og oplevelsesrig aften, som Walter var den glade giver af, som et forskud på hans snarlige fødselsdag.

Et tillykke herfra på dagen, vi kipper med regnbueflaget.

 

 

Filmaften november 2006

Lørdag den 11. november var vi til filmaften hos Kaj Erik. På menuen var der pizzaer og rødvin.

Derefter så vi den tyske bøssefilm Zurück auf los af og med Pierre Sanoussi-Bliss og andre gode tyske skuespillere, flere kendt fra krimifilm, men her i helt andre roller.

Den er en historie om en bøssesubkultur, hvor de medvirkende har deres egen tragikomiske måde at takle glæder og sorger på.

For nogle en bemærkelsesværdig alternativ bøssefilm, for andre var den lige rigelig alternativ.

Bagefter var der kaffebord, med mulighed for at nyde kaffen på Irsk maner. Da det var kort før Kaj Erik fødselsdag stod han for traktementet.

Vi havde endnu en hyggelig aften i Profils regi, hvor snakken gik lystigt om hverdags- og ferieoplevelser.

Til sidst fik de tilbageblevne vendt verdenssituationen med al dens ulighed og undertrykkelse, men også med håb om en bedre fremtid.

 

Julemiddag i Profil december 2006.

Fredag d. 15. december var Herbert vært ved Profils julemiddag.

Vi satte os til et veldækket og julepyntet bord, spændte på hvad han havde fundet på i år.

Til forret blev der serveret Røget ørred med spinat og dertil hvidvin.

Hovedretten var and med brune og hvide kartofler, rødkål og tyttebær samt rødvin der ledte tankerne her på de chilenske skønheder.

Til dessert var der ris a lamande med kirsebærsauce og der kom portvin i glassene.

Bedst som vi troede at middagen var overstået, fremtryllede Herbert et ostebord med tørrede frugter, hvor udtrækket af de røde druer atter fandt vej til vore glas.

Derefter satte vi os i de bløde møbler, hvor der var dækket op med frugt, nødder og juleslik.

En herlig aften hvor Herbert igen viste sit talent for at forvende og hygge om sine gæster, det skal han have en stor tak for.