Det er sket i 2005

På denne side omtales de arrangementer vi har afholdt i 2005.

Året der gik.

Fredag d. 29. maj 2005 holdt vi klubaften hos Kaj Erik. Vi spiste pizzaer og fik julebryg til (julen varer som bekendt længe). Bagefter så vi filmen ”Mit smukke vaskeri”, den handler om bøsse kærlighed mellem en indisk 2. generations indvandrere med overklasse drømme og en højreradikal underklasse englænder, og hvilke komplikationer det giver, og hvordan det ændrer deres syn på tilværelsen. Vi sluttede af med kaffe og lidt til den søde tand.

 

Fredag d. 24. juni 2005 var det grill aften hos Herbert. Til maden serverede øl entusiasten Herbert forskellige spændende udenlandske øl. Det var en dejlig sommeraften, vi sad på terrassen til aftenen blev til nat. Der var nærmest sydlandsk stemning over det, og Herbert forstår at hygge om sine gæster.

 

Fredag d. 26. august 2005 blev klubaftenen holdt hos Walter. Der blev serveret smørrebrød. Derefter tog vi arbejdshandskerne på, for nu skulle der skydes gang i Profils hjemmeside. Efter at have set på forskellige muligheder og diskuteret hvad den skulle indeholde, besluttede vi os for, at takke ja til et tilbud om professionel opsætning til en venskabspris. Walter påtog sig jobet som webmaster. Aftenen sluttede med kaffebord.

 

Fredag d. 21. oktober 2005 var der igen pizza spisning på programmet hos Kaj Erik. Derefter så vi udsendelsen om bøsser og lesbiske i Syd- og Sønderjylland ”Følelserne er de samme”, som TV Syd producerede og udsendte i 1987, hvor bl.a. flere af Profils medlemmer medvirkede. Senere blev den også sendt på TV2. Det var en herligt gensyn med gamle venner (og sig selv i en yngre udgave). Traditionen tro sluttede vi af med kaffe og kage.

 

Til gengæld blev alle traditioner afløst af en alternativ julefrokost hos Herbert fredag d. 16. december 2005.

 

Herbert diskede op med mange små (sådan kaldte han det) retter, alle med forskellige danske og udenlandske juleøl til.

 

Det var både en spændende og overdådig oplevelse, og borddækningens kunst mestre han også. Efter måltidet fortsætte øl smagningen med varianter af denne herlige drik. Vi sluttede længe efter anstændig sengetid, og Walter priste sig lykkelig over, at bjørne busserne er opfundet.